maanantai 6. toukokuuta 2013

päivitystä.

No niin, jos sitä näin koulupäivän ohella päivittäis vähän kuulumisiakin. :D toukokuun lopussa loppuis työsopimus, ja ei uskalla enää luottaa yhteenkään sanaan mikä lupaa että EHKÄ ois töitä kesäksi enkä mie siihenkään ala että päivää ennen soitetaan että nyt ois töitä nii jos sitä sitte rentoutuis kesän ja lähtis taas vallottaan pohjoista. Ja saatan mie vähän kasvatella masuaki.

Jooo luitte aivan oikein, nyt sitä sitte ois pullat uunissa. Neljä huimaa kuukautta mukamas jo täynnä, pikku natiainenhan on sylissä ennenku sitä eess kerkiää tajuta! Nyt sitte pitäis alkaa miettimään että mitä sitä sitten elämällään tekis. Ja olenkin tullut siihen johtopäätökseen että kun beibi on tarpeeksi iso niin kyllä tää akka lähtee opiskelemaan liiketalouden loppuun nytku on vähän lisää vuosia tullut ja siinä samalla tuo aivotoiminta on ehkä vähän parantunut !

Onhan tää ollu taas jännää, minkäs teet.. Eniten mulla jännittää se perhanan synnytys! Kyllä me sitten lapsen kans pärjätään, en usko et siinä tulee mitään ongelmia mistä ei yli päästäis mutta se synnyttäminen, apua!

Okei, jos mie nyt jatkan tätä muiden kuuntelua ja onhan tää kännykällä tekstin kirjoittaminen aika perseestä. =D

Eli ei muuta, voikaa paksusti, mie ainaki voin! ;)

7 kommenttia:

  1. Mulla siis itsellä kohta 4v tytön tyllerö :)Raskaus meni hyvin, muistan kun turposin kauheasti, kengän numerokin suureni 2 numerolla, eikä siinä mutta ku muuteni iso jalka :D Onnea nyt siulle ja puolisollesi! Toivon teille kaikkea hyvää, olkaa sovussa :D Niin vielä synnytyksetä, pelkäsin sitä myös. Ja voin sanoa että mitään niin kamalaa kipua ja tuskaa en ole kokenut kuin tyttöä saatiin maailmaan, huh! Että nyt ku joskus tahtois toista, pelottaa pirusti uus synnytys nyt kun tietää mitä se pitää sisällään. Ei sitä kipua osaa selittää, no niinkuin menkkakivut mutta 100 kertaa pahemmat ja kun sulla tulis jalkapallo öhöhm sieltä :D Huusinkin synnytyksessä, "no, ottakaa se jo pois sieltä, vetäkää" :) Mutta kaikkion senkivun arvoista!

    VastaaPoista
  2. Niin ja kehtaanpa vielä kertoa tämänkin, kannattaa varautua siis ettei syö raskauden ajan kaikkea roskaa :D Mie söin ja kun olin ihan viimeisimilläni niin painoin 82kg ja ennen raskautta 60kg. No tiputin kyllä kilot ja ny olen pääsyt vielä alle 60kg mutta oli se rankkaa, siis tuntuu ettäraskauskilot jämähtää niin tiukasti kiinni. Syö terveellisesti ja muutenkin. Kai olet lopettanut tupkan polton? En tiedä miksi oletan että kaikki polttaa :D Mulla oli helpo lopettaa, heti kun san tietää, en ajatellut enää itseäni vain masussa olevaa vauvaa :)

    VastaaPoista
  3. Milloin sulla on la? Mulla 10.10 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua täällä on kysymyksiä mitä en oo ees huomannu.. :D eli la oli 18.10 ja poitsu synty 13.10 :(

      Poista
  4. Elä sie sitä synnytystä pelekää! Avoimin mielin vaan! Minä sanoin ekaa kertaa synnärille mennessä että saatta antaa kaikki piikit ja pillerit mitkä vaan ikinä auttaa kipuun. :D Kyllä ne sielä tietää! Eka sain kohdunkaulan puudutteen, mutta se ei auttanu ku kahessa supistuksessa. Sitte annettiinki epiduraali ja voi luoja olin taivaassa<3
    Mulla ei pelottanu S:n synnytys yhtää, E:n synnytyksessä pelotti vaan se ponnistusvaihe. Seki johtu siitä, ku ties että minkälaista se on. Ekalla kerralla ei osannu yhtää oottaa että minkälainen se koko synnytys tulee olemaan. Siitä kivusta kyllä selviää ja palkinto on mitä parhain! Ja onneksi jokainen synnytys on erilainen. Voihan olla että sinun fiilikset synnytyksen jälkeen on jotai tyyliin "aaah ihanaaa, huomenna uudestaan!!!" :D
    Ja joo paksusti voijaan tääläki! T: Tiiät varmaan kuka!

    P.S. Voin antaa jotai synnytysvinkkejä myöhemmin, tartten niitä iteki sitte :D

    VastaaPoista
  5. Tiesitkö ettei raskaana ollessa saa juoda vai oletko oikeasti raskaana? :( Ihmettelen...

    T. Enpä kerro kuka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tienny!! Ootko tosissas?!! Enkä kyllä oo ihan varma että oonko raskaanakaan, aina voi pieni ihminen erehtyä :)

      Poista