torstai 22. marraskuuta 2012

Vaikkei materia tuokkaan onnea nii oon silti aikas häpi


No okei, ei se ehkä onnea onnea tuo, mut minusta on silti ollu aika kiva päivä ja juurikin sen takia ku on tullu uuet minishortsit kottiin (oon haaveillu niistä _KAUAN), sen lisäksi tuli pilatessarjani, huomena testataan et minkäslaista se on!, ja senki lisäki ostin kaverilta muutamat vaatekappaleet ja rakastuin niihinki ja tämän kaiken päälle käväsin ostaan kaupasta graavilohta ja tekasin lohileipiä, nam että se on hyvvää ku harvoin saa!

Huomena ois taas perjantai, eipä oo aikoihin tuntunu viikko menevän näin saaterin hittaasti huhhuh.

Kävästiin muka rollossaki HULLUNA SHOPPAILEMASSA viikko sitten. Tai näin ainaski oli tarkotus. Mukaanhan ei loppupeleissä tarttunu ku neljä viinilasia, kaksi olutlasia, kaksi wunderbaumia ja veljenpojalle eka joululahja.  Mut ei sekkään kuites turha reissu ollu, ja kivahan se välissä on niinki päin että sitä jää sitä rahaa tilille eikä kaikki aina mee.

Piti pistää kaverille viestiä ko meinasin unohtaa että mitä järkevää taas mietin tuossa päivällä! Tässä se tulee, valmistautukaa taas miettimään että miksi kuiten tuo nainen ajattelee tuommosta!

Miksi ihmiselle tulee kahdet hampaat? Tai silleen. Aika typerää. Eihän meille tuu kahtia luitakaan. Tai kahtia hiuksia? Sehän se oliski ku just jossain pahimmassa teini-iässä yhtäkkiä lähtis hiukset päästä. khih. Mutta miettikääs sitä! No on siihen oikiasti varmaan joku ihan hyväki selitys, mutta en halua pilata miettimiseniloani sillä että ottaisin selvää!

Eipä taas sen ihmeempiä. Tässähän tää rullaa, ja mie yritän pysyä mukana!

siijaaleiterallikeiter!

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti