maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulu sitä joulu tätä!

Mie en oo oikein päässy selvyyteen että kaveeraanko joulun kans vai saisko se painua syvimpään sanonko minne. Eilen olin vielä vahvasti hellulle toitottamassa kuinka tämä jouluhössötys on niin perseestä ku missään ei mahu ees käveleen ja liikaa ihmisiä ja paniikki iskee! Mutta tänään kun menin töihin, ja kattelin ku lapset harjotteli avoimien ovien/joulujuttujen avajaisiin jotain tonttujuttuja ja taustalla raikus Smurffien joulu-cd nii eihä siinä voinu muutako fiilistellä ja laulaa itekki hymy korvissa! Hyvä etten juossu piirileikkeihin matkaan!

No, taas tultiin toiseen ääripäähän ku lähin töistä ja menin hakemaan isoveljen joululahjaa postista. Siinä odotellessani sitten mietiskelin ja puhuin oletettavasti mielikuvituskavereilleni, koska ajatukseni olivat jotakuinkin tällaisia:

"Älkää enää IKINÄ antako minun tilata postista ennen joulua yhtään mitään, saa olla viiminen kerta ku täällä jonotan"

Tiiä sitten kelle oon ajatukseni suunnannu? Ehkä parempi ettei tiäkkään!
Ja toinen on tuo jouluruuhka! Joo'o, jouluruuhka vaikka nyt on joulukuun kolmas päivä! Jos se on jo nyt noin kamala nii taitaa olla parempi että käveleskelen töihin loppuvuojen, oli minkälaiset pakkaset tahansa, saa vaikka puukkoja sattaa mutta ehkä son parempi kävellä.

No jos vielä kerran ääripäästä toiseen... Nimittäin mikä onkaan sen ihanampaa ku ostella itselleen muille paljon lahjoja! Lähimmäisenrakkaus jnejne kyllähän te tiiätte.
No tuo itselleen livahti tuonne ku saatoin ehkä tilata itselleni ihan pikkipikkiriikkisen joululahjan. Nimittäin sinisen onepiecen! Oon niin onnesta soikiana vaikkei se vielä ees oo mulla! Khihi. Mutta oikeesti, onhan se muillekki lahjojen ostelu kivaa. Paitsi siinä vaiheessa ku joutuu miettiin päänsä puhki että mitä sille toiselle nyt ostais. Onneksi on niin helppoja nuo äidit ja veljet ja hellu että ne ossaa sanoa (ja vaativasti osaavatkin) mitä haluavat. Ja minähän ostan!

Mutta on ne tontut käyneet mulle kertoilemassa että ehkä minäki jotaki pientä saan.. Hihi. Mutta se kuulemma edellyttää sitä kilttinä olemista vähintään jouluaaton ja joulupäivän ajan. Ehkä mie ne kaks päivää jaksan.

Yritetäänpäs nyt kirjoitella tännekkin ahkerammin mutta jos muka sattuu että oon niin kamalan kiireinen ennen joulua nii ei muuutako kivat joulut kaikille! Luin muuten juttua että joku nainen oli lihonu joulun aikana (kahden, K A H D E N päivän aikana) 8 (kahdeksan!!!) kiloa, että sillä mieliin!

Tähän loppuun voisin hirveästi kehua yhtä blogia jonka löysin. Meni kuulkaas Sodankylä - Rovaniemi väli ja sama toisinkipäin niin oikeen sutjakkaasti ko koko matkat luin tätä.

Läpäläpämaa <- Käykää ihmeessä tsekkaamassa! Aivan ihana, rehellistä tekstiä, mitään kaunistelematta. Tykästyin. :)

piisändlaav.

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti