maanantai 15. lokakuuta 2012

Mahtavaa!

Niin kertakaikkisen mahtavaa vieläkin. Ei jääny salireeni onneksi siihen yhteen kertaan. Huomena taas, ja voi jestas sitä fiilistä mikä on jokaisen salilla käynnin jälkeen! Odotin kauhuissani et kuinkahan sitä rupeaa ärsyttään kerta kerralta enemmän ku sieltä lähtee, tai sinne menee, mut ei onneksi, ei mitään sinnepäinkään. Kerta kerralta vaan parempi fiilis ja ku tietää et vaikkei heti mitään tuloksia saakkaan, muttaku vaan jaksaa käydä nii pikkuhiljaa! Ihan loistavaa.

Sen kunniaksi eksyinkin sitten eilen kahdelle vaatesivustolle ja tilasin hulluna vaatteita. Minähän tunnetusti olen ihminen joka ei ikinä osta itselleen mitään uutta, noh, semmonen loppu eilen! Nyt innolla oottelen et miten ne soppii :)

Ja tännään tuli fitnesstukun paketti, eli oon vieläki enemmän innoissani mitä aikasemmin! Elämä on huippua.

Enää ei edes ärsytä kelan toiminta. Vaikkei vieläkään mitään päätöksiä oo tullu eikä mitään kuulunu, mut eikhän neki asiat selvene ajallaan. :)

Muutenki, tuntuu et kaikki on niin hyvin. Paitsi tietty yhtä asiaa ootan enemmän ku mitään muuta, mut sitä en itse voi mitenkään jouduttaa. Mut sitäkään ei pidä yrittämällä yrittää tai ressaamalla ressata, sillon saa varmasti oottaa ikuisuuden. Eli sitäkin ootellaan ku lapsi joulua, pilke silmäkulmassa!

Sitten ootan myös sitä et näen minun naisia pitkästä aikaa. Hihi. Hirveesti kaikkea odottamisen arvoista! Se tekeekin tästä elämästä niin älyttömän mahtavaa, kun on jotain jota odottaa. Tajusin just ettei se odottaminen oo ollenkaan kamalaa. Vaikka kuinka miettis et menispä kello nopeampaa jne, mut loppupeleissä se odottamisen riemu, ja se, ku viimein se tapahtuu mitä on odottanu, nii ei oo mitään parempaa! Tietää ettei oo odottanu turhaan.

Sitten tietenki jos turhaan joutuu odottaa nii se on perseestä.

Mie lähen hakkeen sitä fitnesstukun pakettia ja nauttimaan elämästä!

Love U

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti