maanantai 1. lokakuuta 2012

oliko meillä mukavaa vai mukavaa?

Kylläpä harmittaa ku kamera jäi kotia viikonloppuna!

Mutta siis, viikonloppuhan oli mitä mainioin. Okei, myönnän, jännitti vähäsen että mitä lauantaista tulee kun mukana oli yksi tyväri jonka kanssa välit olivat vähän kyseenalaiset, mutta jännitinpäs ehkä _hieman turhaan! Tämän tyvären kanssa vietin vissiin melkein eniten aikaa baarissa ja olihan meillä kivaa! Ainaki muistaakseni... Hihi. Mutta onhan nuo reissut rankkoja. Pieniä minilomia.


Kävästiin me syömässäki! Oli herkkua naminami. :) Te kurjat luulitte kuitenki että juopoteltu siellä vain ollaan, mutta hei älkää tuomitko! Tai saa vähän tuomita, mutta ei paljoa. Ja pääasiahan oli että hauskaa riitti!

~ Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, onneksi sain olla mukana! ~

Mutta asiasta taas huonekasveihin, näin viime yönä jo unta blogistani! En tiiä mikä se kokonaisuudessaan oli se juttu, mut joku ruotsalainen tuntematon mies vaan sano mulle että "hei sie oot se tyttö joka pitää sitä jäädään yhdessä asemalle- blogia! Mieki seuraan sitä, sitä sun blogia seuraa ainaki jo VIIS!"
Ja mie olin ihan nolona siinä unessa.. Huhhuh kaikkea sitä :D

Mietin eilen taas yhtä asiaa. Kävin kaupassa ja siellä oli se juttu et kaikilta jotka näyttävät alle 23- vuotiailta, kysytään henkkarit. Miksi just 23? Miksei 22? Tai 24? Kuka sen on päättäny et pitää olla just alle 23 vuotiaan näkönen et kysytään henkkarit? Ja minkänäköinen on tasan 23 vuotias? Minkänäköinen on 24- vuotias, et siltä ei sitte tartte enää kysyä jos näyttää vanhemmalta ku se? Entä jos on 17- vuotias joka näyttää tosi vanhalta? Huhhuh en tiiä. :D

Nyt ajattelin mennä ja tilata pari Juoppohullun päiväkirjaa, vaippaihottumaa ja myrkku-vuodet. Oon luultavasti lukenu molemmat jo sataan kertaan, muttaku ne vaan on niin parhaita! Jopa hellu lukkee näitä ihan innoissaan. Ja kuinka monesti kirjalle saa nauraa vedet silmissä? Ei kovin usein, mut näille saa! Ihan parasta.

Eipä mulla muuta, palataan astialle :)

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti