lauantai 8. joulukuuta 2012

Älä sinä turhia kainostele, joulu on kerran vuodessa vaan!

Kylläpä sitä meinaski aamulla puhalluttaa, ja mietin jo että nyt jää koko Rovaniemen shoppailureissu väliin, mutta pöh, nokka kohti suurta cityä!

Hellu : On se tuo Rovaniemi muuten ihan hyvä paikka, se on vaan vähän syrjässä!

No niimpä, me jotka elämme Suomen sydämessä, haluamme että kaikki on meillä heti.

Noh, elikkäs. Fiilis oli vähän semmone että menee varmaan taas siihen ettei tuu ostettua oikein yhtään mitään. Mitä kävikään..


Lattialla lahjoja yhdelle jos toisellekkin, odottavat vain paketointiaan!
Seinällä uusi rakkauteni, tuo tuikkusysteemi. Oon sitä katellu jo aikasemminki jostain lehdestä, ollu vaan niin kamalan kallis ettei oo raaskinu ostaa, mutta nyt sattu eteen ja vielä tosi halvalla nii mukaanhan se lähti! Avokin pankkikorttiin saatto palaa jäljet ku mie pääsin vauhtiin mutta ei näyttäny häntä haittaavan! Seinällä myös uudet canvastaulut! <3 Myös tällainen lasitaulu tuli ostettua. Tuo vasemmanpuoleinen tuosta. Ja avokkirakas osti mulle soodastriimin joululahjaksi. Ja jalkakylpy/jalkahieronta/pore-laitteen myös. On se ihana :)

No mutta siis, tuhlattua tuli, ja oikein olan takaa. Mutta me ei yleensä tällä tavalla innostutakkaan nii kai sitä nyt kerran vuodessa saa. Pittäähän sitä ostella myös itselle joululahjat ku ei tässä iässä enää saa muilta!

Ehkä nyt lähen siivoamaan nuo kaikki pahvilaatikot ja muovit sun muut, että näyttäs vähän asuttavammalta tää huusholli ja pääsis uuet koriste-esineet kunnolla oikeuksiinsa!

pusipusi

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti