keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kaikki pieni on niin kovin söpöä ja joulupukki ON olemassa!

Siis kattokaa nyt noita minimukeja! En tosiaankaan oo mikään übermuumifani (olisin jos olis semmosia rahoja!) mutta nää oli ehottomasti semmoset mitkä oli pakko saada! Siis aivan must. Eihän noilla mitään tee, korkeintaan voit yskänlääkkeen tuosta ottaa, mutta onhan nuo niiiin äärettömän sulosia! Minimukeja, hih hih. Mutta ainahan se on niin että kaikki pieni on luokseenvetävää ja näin joulun alla ihminen hurahtaa muutenkin.




Minimuumimukit
Hurahtamisesta puheenollen, näin tänään tontun. Joojoo ihan oikean tontun! No okei, ehkä se ei nyt IHAN oikea ollu, mut aika lähellä! 
Olin töissä ihan kaikessa rauhassa syömässä aamupalaa ku kuulin et ovella on joku. Ajattelin että valion kuorma tulee ku kattelin kelloa ja aloin sit vilkuilee ovelle päin. Meinas mennä puurot ja siinä samalla lusikatki väärään kurkkuun ku sisään tepasteli tonttu. Siinä pienessä hetkessä, ehkä noin kahdessa sekunnissa, mielessä pyöri ajatus jos toinenkin. Hävettää myöntää mutta ihan pienen hetken uskoin taas joulupukkiin ja tonttuihin. Ikinä en oo menny niin monttu auki ku tänä aamuna, oli se semmonen kokemus! Kerkesin myös ajatella että hei jos se pukki nyt oikeesti on olemassa nii munhan pitää heti kirjottaa sille lahjalista ku pääsen kotiin! En oo vieläkään ihan varma oliko se aito vai ei, mutta lista jäi tekemättä.. Uni vei voiton.


Annan teille tehtävän. Tehkääs tekin lahjalista pukille. Voin kertoa et se on yllättävän hankalaa! Alappa oikeasti miettiin mitä ihan rilirili tarttisit. Eipä tuu mieleen, vai hä? Tai jos tulee, kirjoita se listaan, ja ala suunnittelemaan ja tekemään visioita miten saisit kyseisen tavaran itsellesi! 

Ja vielä yks neuvo tähän loppuun, käykää äkkiä ostamassa kaikki maholliset purkkiruoat kaupasta, ottakaa ne koiran- ja kissanruoatki, kyllä ne menee jos hätä tullee! Ku olette tän ostosreissun tehneet, erakoitukaa loppuvuodeksi kotiin. Eihän tuolla käy kaupassa enää hullukaan ku ihmiset on jo menneet sekasin koko joulusta! 

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti