maanantai 10. joulukuuta 2012

Maanantai? No way.

Yleensä maanantain tunnistaa. Mutta ei tänään. Ehei todellakaan tänään. Voi luoja kuinka ihana tämä päivä on ollut!

Minulla on ollut jonkunnäköinen luomi tai näppy otsassa koko ikäni. Minulla on aina ollut sen suhteen hirveät kriisit, kaikki kuvat menee pieleen jos se näkkyy, eli otsatukka on jees!
Nelisen kuukautta kerkesin odotella aikaa kunnes se postilaatikkoon kolahti, ja tänään kävin kyseisen palleron poistamassa!

Yritin löytää itsestäni jotain järkevää "ennen"- kuvaa, muttaku sellaista ei vain suostunut putkahtamaan esiin tuolta arkistojen kätköistä nii antaapa olla sitten. Ei tule ennen- EIKÄ jälkeen kuvaa. Paitti ehkä joskus.

Ja tosiaan, nelisen kuukautta tätä aikaa odottelin ja sattuipa vain sopivasti juuurikin tälle päivälle. Huomena meillä on töissä vihkijäiset ja sen jälkeen avoimien ovien päivä. Mahtaa olla Sodankylän isoilla kihoilla hauskaa katella meikäläistä. Plus niillä Sodankylän toivoilla jotka sitte päivemmällä ilmestyy. Mutta nyt tää on kyllä niin siisti tää haava, ei oo turvonnu yhtään eikä mittään. Pittää koputtaa puuta ja toivoa ettei se myöskään yön aikana turpoa :D

Mistä muuten tietää varmasti lempivärinsä? - Siitä, että lääkäri laittaa jopa sen väriset tikit. Elikkäs minulla on siniset tikit otsassa. Ja on mulla sininen uus ihkaoma OnePiece päällä. Pienestä sitä voi ihminen olla onnellinen. :)

Postilaatikoista puheenollen, joku perkeleen aura-auto oli sitten käyny vähän tökkäämässä meijän postilaatikkoa ja oli koko ovi lentäny helevettihin! Tai siis se missä on se avaimenreikä joka ei koskaan pakkasella aukea ja siis se loota joka suojaa postia. On enää pelkkä reikä mistä postin voi ujuttaa sisään. Mutta mitäpä sitäkään enää tekemään ku voi jättää sen nätisti lepäämään siihen kaikkien nähtäville. Hellun cdonin pelit saattaa saaha kylymää kyytiä jos ne kerkiää tulla ennenku tuota keritään korjaamaan. Kiva olla reunimmainen noissa laatikoissa! Ja vois kyllä ne aura-autokki vähän kattoa.. Soitin vuokraisännälle emännällekki ja kysyin et eikö voitais laittaa ihan normaalia postilaatikkoa ILMAN lukkoa. Ei kuulemma. Kaikkin pittää olla samanlaisia. Noh, jos taloyhtiö ei korvaa tuota rikkinäistä laatikkoa niin taijanpa nostaa metelin.

Ollappa se oma punanen peruna ja kotimaa. Vai miten se meni. Noh, jos nyt raaskis luopua tästä vanpiissistä ja pistää senki untenmaille, halia ja pusia se hengiltä. No ei silti, onhan se siltikkin VAIN vaatekappale...

Kuuttennaat hanit!

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti