perjantai 25. huhtikuuta 2014

Arkea puolivuotiaan poitsukan kans

Onhan tää. Varsinki tällä hetkellä ku kaikkien merkkien perusteella lisää naskaleita olisi tulossa. Kaksi alahammasta meillä jo on, eikä niistä sen kummemmin välitetty, päivisin oltiin kyllä vähän ko ampiaiset mutta yöuniin ei vaikuttanu mitenkään.

No, nyt on vissiin tulossa ylös sitten näitä ihmevempeleitä.. Tälläkin hetkellä yritän nukuttaa tätä kärtyä ikiliikkujaa joka on jo puoliksi unessa, silti kaikin voimin yrittää kääntyä mahalleen ja ko mahalleen pääsee nii pää on pystyssä ku vainukoiralla että mitäs täällä tapahtuukaan.. :D tämän lisäksi ollaan taas räkäsiä ja lämpösiä ja kahtena yönä peräkkäin ollaan herätty huutamaan eikä olla rauhotuttu muutaku syliin. Tuo huutaminen keskellä yötä on siinä mielessä jännää että semmosta ei oo tapahtunu sen jälkeen ku poika oli noin 2kk.. No, onneksi kaikki tämmöset on vaan ohimenevää ja vaikka itekki on välissä väsyny ja kärty nii silti oon joka päivä enemmän ku kiitollinen tuosta pikku kärtymakkarasta! <3 

Nytku tämän oon kirjottanu ja pienen saanu kunnolla nukahtamaan niin käperryn kyllä hetkeksi sohvan nurkkaan uuden kirjani pariin! Sain hyvän vinkin että kannattaa lukea tää fifty shades trilogia, ja minähän otin neuvosta vaarin ja ostin samantien 2 ensimmäistä osaa, ettei heti ärsytä ku ekan on lukenu ja toista ei olekkaan! Kirjakaupassa oli joku kirjojen päivä ja sai samalla ilmaseksi jonku Annaleena Härkösen takana puhumisen taito- nimisen kirjan. Kyseinen kirja ei kuulemma tule ollenkaan edes myyntiin, tänään tais olla viiminen päivä ku noita jaettiin just ku ostokset meni yli kympin tai jotain. Saa nähä onko siitä mihinkään. Ihana päästä pitkästä aikaa kunnolla lukemaan. Rakastan lukemista, mutta tuo harrastus tuppaa vaan aina välissä unohtumaan, yleensä sen takia ku ei löydy mitään mielekästä luettavaa. Sen takia onki ihana että on ihmisiä jotka jakaa lukukokemuksiaan nii sitä kautta yleensä löytää taas mielenkiintosia pätkiä iltojen ratoksi. :) 

Otimma rennosti kaupungilla :)

Hauskaaki oli, kuten aina!

Yhtä hymyä <3

Rakas harrastus polkaistaan taas käyntiin!

Poika nukahti, äkkiä viltin alle, kirja kouraan ja uppoutua siihen lukemisen ihmeelliseen maailmaan!

Öitä ihanat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti