keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ikiliikkuja


Mie luulin että ihmiset vaan liioittelee ku ne sanoo että kaikki kielletty kiinnostaa ku päästään liikkumaan mutta mitä sitä tyhyjää! "Pistorasia, sähköjohto, onko tuo PÖYDÄNKULMA". Koko ajan saa olla viis silmää ja kuus kättä eikä nekään riitä ku tämä jo kerkiää ja sitten kuuluu parku!

Oon huomannu että puolen litran limsapullo on ihan maailman paras lelu ja tässä tapauksessa sallittu. Se on niiiin mukava ku sitä yrittää saada kiinni mutta aina se lipeää ja sitä saa taas metsästää muutaman metrin päästä. 

Jos aukinainen vaippapaketti on saantietäisyydellä nii lähöt saa seki kapistus ja alta aikayksikön vaipat on pitkin olkkarin lattiaa ja herra natustaa sitä pakettia tyytyväisenä jossaki nurkassa..

Isin xbox on myös saanu rajua rakkautta, sekös sattuu vielä olemaan se hipaisumalli eli ei paljoa tarvita ku kotelo on auki ja sitä revitään onnesta soikiana! Joku päivä se vielä irtoaa ja isi kiittelee <3

Puhelimet ja kaukosäätimet pitää tietenki maistella että onko niistä mihinkään ja pitäähän ne nyt muutaman kerran lattiallekki heittää, ku jos ne ei kestä vauvan käsittelyä nii isi ja äiti voi mennä takasin liikkeeseen ja sanoa että paskan möitte!

Ja nukahtaa ei voida ellei ensin olla hellästi hipsuteltu äitiriepua! Eli revitään hiukset päästä ja alahuuliki on ihan turhanpäivänen ja kyllä tää nenäki irti lähtee ku mie tarpeeksi näistä rei'istä revin! 

Mutta silti, kaikki ne hymyt ja uuden opettelut korvaa kaiken pahanteon, onhan tuo kuitenki parasta mitä on keksitty! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti