torstai 20. syyskuuta 2012

Päivitystä.

Jos sitä tännekki nyt rustais vähän jotaki pitkästä aikaa.


Hyvä ystäväni juo aina lantrinkina tätä mehua, ja kerran sitten hellu kysy että tiiäkkös miltä tuo näyttää.. No jos sitä nopeaa kattoo nii ei, se ei todellakaan näytä jalalta vaan joltain ihan muulta. Nykyajan lasten jutut on oikeasti tosi härskejä!

Tuli käytyä alkuviikosta Rovaniemellä pari yötä, ja voi että kuinka sielu lepäs. Oli aivan mahtavaa pari päivää olla ihanan ystäväpariskunnan tykönä ja hengailla vain. Ja löysin sen nahkatakin mitä olen kauan haaveillut!

Tuollainen mutta ruskea <3 voi luoja kuinka siihen rakastuin. Kiitos ihanien ystävieni ja niiden antaman lahjakortin, vihdoin ja viimein sain sen. Ilman sitä lahjakorttia en luultavasti ikinä olisi raaskinut ostaa tuota, sen verran pihi kaveri olen. :D

Meillekkin rantautui tämä änäri vuosimallia 13, ja on tää taas yhenlaista sirkusta. Mutta on se tavallaan aika kivaaki kateltavaa, saa hymistellä ja nauraa ku toinen on ihan pelin lumoissa. Khihi.

Joo ja Rovaniemellä todistettiin taas tätä minun ja hellun rakkautta!

Mie: Näytän ihan norsulta makkarankuoressa, hyi enhän näytä enhän oikiasti?!
Hellu: No etkä näytä, eihän sulla oo kärsää!

Voiko tuossa tilanteessa muutaku nauraa silmät sikkuralla?! :D hihi ihana mies mulla.

Ja asiasta taas peltipurkkiin, etelän naista ois kiva saaha tänne kyläilemään! Tämä nainen on muutenki nii elohiiri ettei mitään järkeä, ja sitte ku riepu innostuu vielä tästä lapista nii miehän joudun hommaamaan sille valjaat että se pysyy ees jotenki aisoissa. Mutta ei se haittaa, onhan tästä jo muutama vuosi ku viimeksi nähty, ois korkia aika sen jo tulla tänne ;)

Ei minun elämässä ole tapahtunu hirviästi mitään niin jännää ja mainitsemisen arvoista, että jaksaisin niistä alkaa täällä höpöttämään. Pitää taas alkaa piettämään kirjaa kaikista hassuista jutuista mitä päähäni pälkähtää ja sitten niistä kertoa tänne.

Eli nyt alan kuunteleen Ylexiä ja soittelemaan lähetykseen.... :D

moikkamoi!

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti