tiistai 4. syyskuuta 2012

Taas uuden kodin laittamisesta työpäivään ja rahaan, eli asiaa on!

Mie niin rakastan muuttamista ja uuden kodin laittoa. Sain tänään ostettua hammasharjatelineen! Voi kuinka mukavalta se näyttää uudessa ihanassa vessassani. Hih.

Seuraava hankinta olis ne liukuestesysteemit keittiön ja eteisen matoille, joku riepu taittaa vielä joku päivä niskansa ku juoksee herkkupatojeni ääreen niinkuin hevonen kesälaitumelta heinien luo. Yritin näitä kyseisiä liukusuojia löytää, ja löysin kaupan lattialta rullan, mutta parempi puoliskoni ei antanut minun etsiä myyjää että olisin kysellyt hintaa. Ensin väitti että kyllä se sitä kyseistä on, mutta nolostu minusta vissiin niin paljon että seuraavassa hetkessä väitti ettei se sitä oo. Riepu toinen... No, odotellaan jännällä ensimmäistä niskantaittajaa ja jos palkkapäivänä lähtis uudelle metsästysreissulle!

Töissä oli taas ihana päivä. Tehtiin käristyslaatikkoa ja pannaria, ja voi sitä ylpeyden määrää mikä tulee kun yksi toisensa jälkeen, sekä lapset että opettajat, käy kehumassa ruokaa maasta taivaaseen. Se on ihan huippu fiilis, jaksaa taas muutaman päivän. :)

Mikähän siinä on että aina kun tilillä on vähän enemmän rahaa, nii kaupassa pitää käydä hullunkiilto silmissä ja suurinpiirtein ostaa kaikki mikä juuri sillä hetkellä tuntuu tärkeältä? Pitäis varmaan palkata joku kaupassakävijä just niille päiville ku sitä rahaa tulee, ite voi käydä sitten ku on se vimonen kymppi ja sen pitäis riittää kahviin, tupakkiin ja ruokaan..

Mieski nauraa mulle ja häpeää minua aina tämmöisinä rahapäivinä. Suunnittelee varmaan jo niiden valjaiden ja semmosten silmälappujen mitä hevosilla käytetään ostamista, etten juokse kuola valuen hyllyltä a hyllylle b ja suurinpiirtein tiputtele kaikkea kärryyn mitä eteen sattuu. Siis minähän ehdottomasti tarvitsen nuo lautasliinat, joita koristaa tuo neonvihreä alien, enkä missään nimessä voi elää ilman tuota 20 euron vessapaperitelinettä, jossa on ankka! It's just me, I'm sorry!

-ristamariia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti