sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Uusi koti

Noniin, nyt sitä ois sitte muutettu!

Tai niin no, pojat muutti ja mie oikeastaan vaan seurasin vierestä ja pakkailin koriste-esineitä laatikkoon.. Mutta onhan meidän uusi koti ihana! Aivan sanalla sanoen ihana. Huhhuh. Sittenku vielä saa tän kunnolla laitettua nii voi ottaa kuvia ja jakaa niitä teidän kanssa.

Onko mittään kivempaa ku se tunne ku saat laitella sitä uutta omaa kotia kuntoon! Ja ensimmäistä kertaa meillä on erikseen keittiö ja olohuone, luksusta. Tulee keittiönpöydällekki jotaki käyttöä ku opettelee syömään keittiössä! Löytyy saunat ja vaatehuoneet ja iso oma AIDATTU piha! Pääsen ens keväänä puutarhahanskat käessä viherpeukalon hommiin... Eli kannattaa varmaan jo valmiiksi käydä kirjastosta lainaamassa se viherpeukalon aakkoset.. Pihaparkaa.

Perjantaina pitkästä aikaa oltiin vanhan kaverin kanssa istumassa iltaa, ja oli aivan mahtavaa pitkästä aikaa olla yhdessä baanalla! Sai nauraa ja juoruta ja nauraa vähän lisää.

Mulla ois enää kaks viikkoa töitä, eikä mitään hajua mitä sitten teen. Haluaisin hirveästi lähteä oppisopimuksella opiskelee lastenhoitajaksi, koska opiskelu ei tässä elämänvaiheessa tunnu enää oikealta, eikä kokin hommat todellakaan ole sitä mitä haluan tehdä koko loppuelämäni. Tai ei siinä opiskelussakaan varmaan ois mitään jos sillä 442 eurolla maksais vuokran ja laskut ja sit vielä pystyis elämäänki muttako ei nii ei. Työkkäriin siis matkani vie ja toivotaan et löytyy jotain sopivaa, eikä tarttis ihan tyhjän päälle jäädä.

Ei mulla nyt taida olla hirveästi asiaa, enkä keksimällä jaksa keksiä mitään.

Sitä odotellessa että saan kodin kuntoon ja voin laittaa kuvia!

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti